Alin's FotoPage

By: Alin Strider

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 26-Dec-2006 04:41 Email | Share | | Bookmark
Pic kawen adik atan...(manje ngan In)

kak ita kakak yg ke 3
mak chu atan
kak niner kakak yg ke 6
View all 22 photos...
hm ni jek pic kawen si manje ...tak banyak pon amik pic sebab kamera buat hal...so dapat lah snap dua tiga keping jek.solekan dia ok manje tetap vogue...hehe.ramai gaklah yg datang..meriah le rumah Pak cik Puase..


Thursday, 30-Nov-2006 07:59 Email | Share | | Bookmark
Pic Kawen My Bro...

cam panglime laks
linda n akak ipar
senyummm
View all 7 photos...
Hmm ni ha pic kawen my bro @ abg angkat haku, abg betul haku dah lame kawen he he .Dah kawen dah bro aku nih Hm aku tak pegi pon kendurik dia sebab clash ngan majlis tunang member haku... jadikkk haku masukkan pic nih as untuk kenang-kenangan...Anyway aku doakan agar bro aku nih bahagia hingga ke anak-anak cucu...aminnnnnn...Linda @ Sham Selamat Pengantin Baru


Tuesday, 31-Oct-2006 00:05 Email | Share | | Bookmark
Raya Tahun ni yang paling meriah..

addin cutieee
muke bulattt
baby addin yang comel
View all 52 photos...
Bissmillah. Hari ni pepagi dah buka pc... bersemangat nak edit pic untuk fotopages aku yang pertama. Nak cita raya Tahun niii memang meriah.....yelah semua adik beradik aku pulang beraya ke kampung....yang paling seronok tentulah anak anak buah . (makcik dia pon boleh tahan gak seronok nye)... yang paling sedih bab bersalam ngan mak n ayah aku....abg aku lah ...terukkkkk dah lama tak balik kg beraya ngan kitorang....hu hu..Habis aku kopak bulan ni memberi ajek.... puas ler nunggu takde pulak yang memberi aku duit raya... ha ha. Zaman aku dulu paling banyak aku dapat pon RM 50 itupon bapak aku bagik upah cat pagar he he.Dalam keluarga haku cuma aku ngan atih aku yang solo yang lain semua dah dalam kategori berkumpulan....he he ....Oklah harap gambar ini akan dijadikan seribu kenangan manis dalam hidup haku...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net